NTF företagsutbildningar för industrin

För oss på NTF Värmland står säkerheten i fokus i allt vi gör. Naturligtvis också när vi arrangerar utbildningar för industrin. Vill du göra det riktig tryggt och effektivt att ordna en utbildning på ditt företag, ska du vända dig till oss. Vi tar dessutom ansvar hela vägen, från inbjudningar via själva genomförandet av utbildningen till utvärdering och dokumentation.

 

--------------------

Utbildning för att köra truck, travers, heta arbeten och mycket mer.


Första hjälpen

En utbildning som verkligen kan vara skillnaden mellan liv och död. På utbildningen lär sig deltagarna att hjälpa den som blivit akut sjuk eller skadat sig allvarligt, tills dess professionell personal finns på plats.

 

Boka utbildning

 


HLR

Hjärt- och lungräddning är vår vanligaste utbildning, för tack och lov vill fler och fler lära sig grunderna i HLR. Under utbildningen övar vi med dockor och lär bland annat ut bröstkompressioner, inblåsningar och att använda hjärtstartare.

 

Boka utbildning

 


Lift

Använder ni olika liftar i er verksamhet, till exempel saxlift eller skylift? Bra, i så fall har vi en perfekt utbildning att erbjuda. Syftet är naturligtvis att utbilda medarbetarna så att liften kan användas på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt och på så sätt skapa en trygg arbetsmiljö.

 

Boka utbildning

 


Truckutbildning

Vi erbjuder utbildning för truckkort A, B och C. Efter att truckutbildningen är genomförd (och godkänd så klart) får deltagaren ett utbildningsbevis. Tänk på att enligt lag måste alla som kör truck har ett truckkort, även den som bara kör några gånger per år.

 

Boka utbildning

 


Travers

Under traversutbildningen får deltagarna lära allt från lasthantering och viktfördelning till ergonomi och vilka lagar och regler som gäller. För det måste finnas dokumentation över användarens praktiska och teoretiska kunskaper.

 

Boka utbildning

 


Hjullastare

Hjullastarutbildningen innehåller områden som arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, konstruktion, godshantering, redskap, daglig tillsyn och manövrering, och leds av TYA-certiferade utbildare. Efter kursen har deltagaren kunskap att köra och arbeta med hjullastaren ovan mark, förutom anläggning.

 

Boka utbildning

 


Terränghjuling

En utbildning som leder fram till ett förarbevis för terrängfordon som t ex fyrhjulingar. Förarbevis är också ett lagkrav för alla som vill köra den här typen av fordon. Fokus i kursen ligger på manövrering och säkerhet och naturligtvis även på trafikregler och lagar.

 

Boka utbildning

 


Eco driving

Att lära sig köra mer ekonomiskt och därmed minska både bränsleförbrukning och utsläpp är själva grundidén med utbildningen i EcoDriving. Deltagarna får fördjupade kunskaper i körsätt, teknik, trafik och miljö.

 

Boka utbildning

 


YKB för lastbil och buss

Du som ska jobba som yrkesförare med att transportera gods eller köra buss måste ha ett Yrkeskompetensbevis. Det gäller även om du har C eller CE-behörighet för tung lastbil eller buss sen tidigare. Vi genomför såväl YKB Grundutbildning som YKB Fortbildning.

 

Boka utbildning

 


 

 

Dags att boka, eller vill du veta mer?

Hör av dig till Anders Kalborg hos oss på NTF Värmland när det är dags att boka nästa utbildning, eller om du vill veta mer om hur vi kan samarbeta.
Ring 054 - 15 70 01 eller skicka ett mail till varmland@ntf.se.
På vår webbplats ntf.se finns också mer information, likväl som i våra sociala media på Facebook, Instagram och Linkedin.

 

 

Det ekonomiska överskottet går tillbaka till arbetet med trafiksäkerheten i Värmland

Vi på NTF Värmland har inget vinstkrav på oss. Därför går hela vårt ekonomiska överskott tillbaka till arbetet med att öka trafiksäkerheten i Värmland. Främst handlar det om att lära barn och unga hur de ska agera i trafiken. Så när du anlitar oss för utbildningar på ditt företag, bidrar du till minska antalet olyckor och dödsfall i trafiken.